SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HT-21
2021-06-27 21:36

ANMÄLAN TILL HT-21

Från och med den 29 juni kl. 09:00, kan alla vårens elever anmäla sig till den/de klasser man gått i vår. Tänk på att du inte behöver byta grupp när det kommer till nivå eller ålder. Våra grupper växer och utvecklas vidare tillsammans, så om man inte har någon särskild anledning för att byta, så väljer man den grupp man tidigare gått i.

 

Om man vill gå i fler klasser än tidigare, så är anmälan öppen till alla klasser för alla vårens elever från och med den 2 juli kl. 09:00. Den 5 juli kl. 09:00 öppnar vi anmälan för nya elever.

 
Hjärtligt välkomna till oss och ha en riktigt skön sommar!
Zwing its styrelse
Vt-21 är igång!
2021-03-01 16:17
ÄNTLIGEN!!
KURSSTART VECKA 9!!
Idag sätter vi äntligen igång! Haffa din plats via vår hemsida www.zwingit.se nu! I vår kan vi tyvärr inte lova att man kan dyka upp hos oss för att prova på en lektion om man inte hört av sig till oss och fått klartecken på förhand. Anmälan är öppen via hemsidan och vi håller löpande kontakt med alla anmälda gällande vilka lösningar som gäller för respektive grupp.
Hjärtligt välkommen till vår förening!
VÅREN 2021 - ANMÄLAN ÖPPEN NU!
2021-01-11 13:37
Från och med den 2 januari kl. 09:00, kan alla anmäla sig till vårens klasser. Tänk på att du som gått en klass hos oss i höstas inte behöver byta grupp när det kommer till nivå eller ålder. Våra grupper växer och utvecklas vidare tillsammans, så om man inte har någon särskild anledning för att byta, så väljer man den grupp man tidigare gått i.

God fortsättning!
Zwing its styrelse


ANMÄLAN TILL VT-21 - ÖPPEN FÖR HÖSTENS ELEVER
2020-12-17 11:00
Från och med idag, den 17 december kl. 09:00, kan alla höstens elever anmäla sig till alla vårens klasser. Tänk på att du inte behöver byta grupp när det kommer till nivå eller ålder. Våra grupper växer och utvecklas vidare tillsammans, så om man inte har någon särskild anledning för att byta, så väljer man den grupp man tidigare gått i. Om man vill gå i fler klasser än tidigare, så är anmälan från och med idag öppen till alla klasser för alla höstens elever och förturen till grupperna upphör.

God jul!
Zwing its styrelse

Julshow på Emporia 2018
Fotograf: Patrik Palm
Omställning till digital undervisning
2020-12-02 12:06
Hej allihop!
Så kom då den förtydligande information som brukar följa nya beslut, rekommendationer och restriktioner kring Covid-19.

De sammantagna råden innebär nu att vi bedömer att vi inte längre kan ses på plats, oavsett ålder. Från och med imorgon, den 26 november, ställer vi om till att all undervisning sker digitalt. 

JULAVSLUTNINGAR
Detta innebär ju att julavslutningarna sker hemifrån även för alla våra elever.

Vi skickar hejarop och kramar från Zwing it! Ta hand om er så ses vi alldeles snart här på Folkets hus igen!

Zwing its styrelse

Uppdatering gällande läget kring Covid-19
2020-11-20 11:21

Mail till alla medlemmar 18/11-20


Hej!
Hoppas att ni alla har det bra och tack för ett gott samarbete i dessa kluriga tider! Här kommer en liten uppdatering av läget.

GÄLLER DIG SOM ÄR FÖDD 2004 ELLER TIDIGARE
Efter förlängningen av de skärpta allmänna råden för Skåne så är det fortsatt så att klasserna för de födda 2004 eller tidigare inte kan ske här på Zwing it. Eftersom vi nu vet att vi inte kommer att kunna fullfölja terminen fysiskt här på Zwing it för er så kommer ni, varje klass för sig, att få ett digitalt upplägg för resterande termin. De klasser det gäller är de som pausat de senaste veckorna:


Fusion – måndagar – 19:30-21:00
Bring it – tisdagar – 20:30-21:45
Contemporary – onsdagar – 20:00-21:30
Jazz för vuxna – torsdagar – 20:00-21:00
Balett för vuxna – lördagar – 09:30-10:30
Förälder/Barnrytmik – söndagar – 09:30-10:00
Jazz – söndagar – 18:30-19:30


GÄLLER DIG FÖDD 2005 ELLER SENARE
Vad gäller den remiss för att sänka gränsen för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från 50 personer till 8 personer som nu är aktuell så påverkar den inte i nuläget de klasser som är igång här på Zwing it. Det pågår diskussioner kring huruvida 8 personer ska ses som normerande även i barn-och ungdomsverksamheter eller inte. Tills vi vet mer så kör de klasser som är igång vidare som vanligt. Så fort det kommer mer detaljerad information om detta från Regeringen och/eller Folkhälsomyndigheten så återkommer vi.

JULAVSLUTNINGAR
Gällande julavslutningarna här på Zwing it så har vi bestämt att vi kommer att, precis som vanligt, bjuda in familjerna till klasserna där eleverna är 4-11 år. I dessa tider kommer ni att kunna vara med en stund digitalt via Zoom på terminens sista lektion. Eleverna har alltså lektion på sin vanliga träningstid här på Zwing it med sin tränare, och familjerna kan se delar av lektionen digitalt, live. Ordinarie avslutningsvecka är v 49 och mer information kring det praktiska vad gäller detta kommer inom kort.

I de äldre klasserna avgör eleverna tillsammans med tränaren om de vill bjuda in någon eller ej. Även här är den eventuella publiken då med via Zoom. 

Håll ut och ta hand om er!

Vänliga hälsningar

Zwing its styrelse

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Copyright © Aktiv Ungdoms Zwing it 2019.