SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HT-22
2022-06-17 09:28

ANMÄLAN TILL HT-22

Från och med den 17 juni kl. 09:00, kan alla vårens elever anmäla sig till den/de klasser man gått i vår. Tänk på att du inte behöver byta grupp när det kommer till nivå eller ålder. Våra grupper växer och utvecklas vidare tillsammans, så om man inte har någon särskild anledning för att byta, så väljer man den grupp man tidigare gått i.

 

Om man vill gå i fler klasser än tidigare, så är anmälan öppen till alla klasser för alla vårens elever från och med den 20 juni kl. 09:00. Den 22 juni kl. 09:00 öppnar vi anmälan för nya elever.

 
Hjärtligt välkomna till oss och ha en riktigt skön sommar!
Zwing its styrelse
2022-04-28 15:10
ZWING IT´S VÅRSHOW - THE MUSICAL

ZWING IT´S VÅRSHOW - THE MUSICAL

Välkommen till Zwing its tjugonde Vårshow på Nöjesteatern! Zwing it dansskola producerar för tjugonde gången en föreställning där alla Zwing its medlemmar får uppleva känslan av att stå på en riktig scen, med professionellt ljud och ljus, och möta en fullsatt salong. Där, bakom scenen, när hundratals barn och ungdomar får se resultatet av sitt arbete, när hela Zwing it jobbar mot ett gemensamt mål och alla är en pusselbit i en stor helhet, när 4-åringen är lika fokuserad som proffsdansaren, när deras ögon möts och båda är lika laddade. DÄR skapas minnen för livet.

 

Hjärtligt välkomna till en härlig föreställning!

 

BILJETTER:

Biljetterna släpps via www.juliusbiljettservice.se den 30/4 kl. 10:30 och säljs därefter fram till respektive föreställnings start.

 

 

 

 

MUSICALS IN CONCERT I SAMARBETE MED MATMAKARNA
2022-03-08 16:33

Hjärtligt välkomna på MUSICALS IN CONCERT på Zwing it!

 

25/3 * 26/3 * 1/4 * 2/4 * 10/4

 

Våra alldeles egna musikalartister Cristel, Fredrika och Simon bjuder på sång och musik från musikalernas värld.

 

Du väljer att köpa endast konsertbiljett, eller konsertbiljett inklusive mat från MATMAKARNA i Kävlinge. Du kan välja på CHARK- OCH OSTBRICKA eller VEGETARISKT ALTERNATIV. Båda alternativen bokas inklusive en alkoholfri öl och en mineralvatten. Inga ändringar kan göras i matbeställningarna.

 

Konsertbiljett kan du boka fram till konsertens start eller tills biljetterna tar slut. För biljetterna som är inklusive mat så finns ett sista datum som ligger söndag före respektive konsertdatum, då maten förbeställs. Dessa biljetter kan du boka tills de tar slut eller tills sista datum går ut. Efter sista datum kan du tyvärr inte boka biljett inklusive mat.

 

KONSERTBILJETT: Insläpp på Zwing it 19:15, konsertstart 19:30

KONSERTBILJETT INKLUSIVE MAT: Insläpp på Zwing it 18:15, konsertstart 19:30

REKOMMENDERAD ÅLDER: Från 12 år

 

Om du har några frågor gällande din bokning så kontakta oss på info@zwingit.se

 

Köp din biljett via den här länken:

https://sportadmin.se/book/?F=0FF579DB-620A-4B4B-8BC4-4CFB1E7CA504

 

Varmt välkomna!

 

Vt-22
2022-02-06 21:03

Nu kör vi!

Välkommen till vårterminen 2022!

Om du inte anmält dig ännu så gör du det under Anmälan, Boka här.

 

INFORMATION OM VT-22

Nu är det äntligen dags! Vecka 6 kör vi igång vårterminen på Zwing it. Vi är laddade till tänderna för en ny termin!

 

Gällande restriktioner på grund av Covid-19Det rådande läget kring Covid-19 gör att föreningar en kortare tid framöver har flera instansers råd och restriktioner att ta hänsyn till. Detta kommer, som ni säkert redan vet, att innebära olika lösningar för olika föreningar. Vi har alla olika förutsättningar, olika utmaningar och olika fördelar att förhålla oss till. Alla skrivningar har inte kommit ut än gällande vad som kommer att gälla för oss från och med den 9 februari. Vi återkommer så fort de gör det.

 

Den 7 och 8 februari gäller detta:Endast de elever som ska medverka på en klass kommer in i huset. Föräldrar som lämnar yngre barn lämnar över eleverna till tränaren vid ytterdörren. Vi minimerar närkontakten under lektionerna så mycket det går. Vi städar huset flitigt och ytor som vi använder i undervisningen torkas av mellan användningarna (t ex balettstängerna). Vi ser också till att vädra lokalerna löpande.Vårt omklädningsrum är öppet för avhängning, men man kommer färdig och ombytt till klasserna.Naturligtvis stannar vi hemma om vi är sjuka och är noga med vår handhygien.Vi återkommer i början av veckan med detaljerna kring vad som kommer att gälla från och med den 9 februari.

Vt-22Vårterminen startar v 6. Vi håller sportlov v 8 och påsklov v 15. Terminen består av 12 lektioner totalt. Vi ber om överseende för att det kan bli så att vi behöver ta in vikarier oftare än vanligt samt att lektioner kan komma att ändras om någon tränare hastigt får symtom. Vi upplever att det fungerat alldeles utmärkt både under 2020 och 2021 och är så tacksamma för att vi alla kunnat hjälpas åt för att hålla fritidsaktiviteterna igång för våra barn och unga under pandemin!

 

Zwing it’s DansbutikVår dansbutik kommer att hålla öppet en del under de första veckorna på terminen. Vi öppnar butiken på söndag den 6/2 kl. 11:00-12:00. Välkomna då! Öppettiderna framöver kommer upp inom kort på vår hemsida. När du tränar hos oss behöver du ha dansskor och mjuka kläder för träning. Du kan läsa här (Under Vanliga frågor) om vad som passar vilken klass:http://www.zwingit.se/sida/?ID=267187

VårshowNär allt är "som vanligt" så producerar Zwing it vartannat år en stor Vårshow på Nöjesteatern i Malmö där alla på Zwing it medverkar. På grund av pandemin har vi tvingats skjuta upp showen som annars skulle spelats vt-21. Nu är vi i full gång med planeringen inför VÅRSHOW 2022! :-) Vårshowen kommer att ligga v 21 med repetitioner i veckan och föreställningar på lördagen och söndagen den 28 och 29 maj. De äldre eleverna repeterar i veckan och medverkar på helgen. De allra yngsta kommer och repeterar den dag de medverkar på teatern och spelar föreställning samma dag. Vi gör alltid två olika föreställningar för att alla ska få plats. Barnrytmik- och barndansgrupper medverkar endast en av dagarna. Vilken dag det blir meddelar vi till våren. Boka in v 21 redan nu så hoppas vi att vi ses för vad vi lovar kommer att bli en hejdundrande show 2022!!Facebook, Instagram och Tik TokVia Zwing it’s Facebook-sida, Instagram och Tik Tok kan ni som vanligt följa våra äventyr. Även Zwing it’s dansbutik har en Fb-sida som ni kan följa. Gå in och gilla våra sidor så missar du inte vad som är på gång.

https://www.facebook.com/Zwingitdansochmusik

https://www.instagram.com/zwingit_dansskola/https://www.tiktok.com/@zwingit/video/7060905452820860165?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

https://www.facebook.com/zwingitdansbutikDet finns fortfarande några platser kvar på vårens klasser. Tipsa gärna grannen, kusinen och kompisen så att de inte missar att anmäla sig.Vi ser framemot en härlig vår tillsammans! Vänliga hälsningarZwing its styrelse

2021-12-02 13:55
JULSHOW PÅ EMPORIA
I samarbete med Emporia, Crazy Feet och I DO Entertainment.
För fjärde gången har vi fått äran att sätta upp Emporias Julshow. Den 4 december är det dags! Varje showdag kör vi igång julshowen kl.11:00, 14:00 och 16:00. I år har vi fått en alldeles sprillans ny scen att hålla till på. Välkomna till oss på våning 3!
Hjärtligt välkomna till en sprakande, stämningsfull och rolig show!
FOLKETS FREDAG
2021-11-08 12:08
FOLKETS FREDAG
Hjärtligt välkomna på SAGOSTUND och JULPYSSEL!!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Copyright © Aktiv Ungdoms Zwing it 2022.