SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Adreéne Sellberg

Adreéne är danslärare och koreograf som är utbildad på The Urdang Academy i London där hon tilldelades Student of the Year Award. Adde är utbildad via CandoCo som dans- och teaterledare för funktionshindrade och har flera års erfarenhet av att undervisa personer med särskilda behov. Hon är utbildad inom stagefight via NSFS med lärare som Peppe Östenson, fight Director till bl.a Arn filmerna. Addes koreografi har synts på bland annat SVT, Eurovillage, Emporia, IDEON, HSB Barngala 2012 och 2014 såväl som i pjäser och musikaler. 

Adde har medverkat otaliga produktioner på scen och inom tv och film, både på scen och framför kameran och bakom kulisserna i produktionen. I London medverkade Adde i Guys n´ Dolls, Evita, A midsummer nights dream och Revengers comedies. I Sverige har Adde medverkat i Pippi Långstrump, Bella Notte, Alice i Underlandet, Kul-i-juli, Landskronakarnevalen, Den skånska/kaukasiska kritcirkeln, RENT, Bron, Avalon, Wallander och Barda.
 
Copyright © Aktiv Ungdoms Zwing it 2022.