SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Adreéne Sellberg

Adreéne, även kallad Adde, är en allkonstnär ut i fingerspetsarna. Hon arbetar som danslärare, koreograf, musikalartist och skådespelare. Då och då hinner hon även uppträda som stage fighter. Adde är utbildad musikalartist på The Urdang Academy i London där hon även tilldelades Student of the Year Award. I London medverkade hon i flera produktioner, bl.a. Guys n’ DollsEvita och A midsummer night’s dream. Hon hann också utbilda sig till dans- och teaterledare för personer med särskilda behov. Idag håller hon workshops runt om i Skåne för personer med funktionsnedsättning. I Sverige har hon medverkat i flertalet produktioner såväl på scen som i tv och film, t.ex. RENT, Pippi Långstrump, Kul-i-juli, Alice i Underlandet, Wallander, Barda, Bron och nu senast Sugar – I hetaste laget på Nöjesteatern. Addes koreografier har synts på bl.a. SVT, Emporia, HSB Barngala samt i pjäser och musikaler. Under läsåret 2018-2019 arbetade Adde, förutom med sina frilansuppdrag, som dramalärare på Musikteaterskolan i Bjärnum. Adde är även utbildad gymnasielärare.

 

Det var på Zwing it dansskola som Adde vid 12 års ålder började satsa på dansen. Nu undervisar hon på Zwing it för att sprida dansglädje och dela med sig av sin passion för uttryck. På Addes klasser jobbar vi mycket med dansteknik för att utvecklas som dansare. Lika mycket fokus läggs på utstrålning, för i Addes koreografier är det berättelsen och känslorna som styr rörelserna. 

 

Häng med och lev dig in i dansens berättelse! 

 

 
Copyright © Aktiv Ungdoms Zwing it 2022.