SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hur hittar jag till Zwing it?

Du hittar oss på Tolvåkers aktivitetsområde i Löddeköpinge (Bollvägen, F-huset, ingång via huvudentrén). 

Kan jag prova en gång utan kostnad?

Hos oss kan du alltid prova en dansklass en gång gratis. För att vara säker på att ha en plats i gruppen rekommenderar vi alltid att du anmäler dig till klassen innan du kommer och provar. Om du inte skulle vilja fortsätta är det viktigt att du avanmäler dig innan nästa lektionstillfälle. Avanmälan ska ske skriftligen och kan göras via mail till info@zwingit.se. Om avanmälan inkommer i tid betalas hela avgiften åter till dig. Vid avanmälan efter andra lektionstillfället debiteras full medlems- och kursavgift. Det går bra att prova en valfri gång under de första veckorna av terminen. Hör gärna av dig till oss på info@zwingit.se om du undrar om det fortfarande går bra att komma och prova.

Vilken nivå bör jag välja?

Svårighetsgraden på våra dansklasser är indelade i nivåer från A till F. Du väljer nivå efter tidigare erfarenhet. Under "anmälan" och i schemat är varje grupp markerad med en bokstav för den nivå gruppen har. Om du är osäker så går det alltid bra att prova och prata med tränaren efter klassen så hjälper vi dig att hitta en nivå som passar.


A = nybörjare/en termins förkunskap 

B = två till tre terminers förkunskaper 

C = minst fyra terminers förkunskaper 

D = goda förkunskaper 

E = mycket goda förkunskaper 

F = professionell nivå

Vilka dansskor och danskläder behöver jag?

När du dansar hos oss på Zwing it kan du själv välja dina danskläder. Det viktigaste är att du kan röra dig fritt, men för att inte göra dig illa och för att utveckla din teknik på ett korrekt sätt rekommenderar vi följande:

 

Dansskor

Skor som är utformade för just dans är uppbyggda på ett annat sätt än vanliga gymnastikskor eller mjuka dansskor du kan köpa i butikskedjorna. Materialet i de specifika dansskorna skiljer sig ofta också från andra skor, vilket gör att de sitter bättre på foten och håller längre. Vi rekommenderar alla våra dansare, stora som små, att använda dansskor som passar respektive dansstil. Personalen i vår dansbutik hjälper gärna till att hitta en sko som passar dig och din dansstil.

 

Uppsatt hår

Ha för vana att alltid sätta upp håret innan din dansklass, för att kunna dansa fritt utan att göra dig illa.

 

Barnrytmik

Mjuka kläder som du kan röra dig fritt i. Mjuka teknikskor för dans. Uppsatt hår.

 

Barndans

Mjuka kläder som du kan röra dig fritt i. Mjuka teknikskor eller sneakers för dans. Uppsatt hår.

 

Jazz

Träningskläder som du kan röra dig fritt i. Mjuka teknikskor och/eller sneakers för dans. Uppsatt hår.

 

Contemporary

Träningskläder som du kan röra dig fritt i. Balettskor eller mjuka teknikskor för dans. Uppsatt hår.

 

Street

Träningskläder som du kan röra dig fritt i. Sneakers för dans. Uppsatt hår.

 

Balett 9-11 år

Träningskläder som du kan röra dig fritt i. Dräkt, tights och balettkjol om du själv önskar. Teknikskor för balett. Uppsatt hår.

 

Balett från 12 år

På balettklasserna från 12 år är följande ett krav för att kunna utveckla sin teknik på bästa sätt: Uppsatt hår. Teknikskor för balett samt dräkt och tights. Du kan själv välja om du även vill ha balettkjol, shorts eller liknande.

 

Musikal

Träningskläder som du kan röra dig fritt i. Mjuka teknikskor och/eller sneakers för dans. Uppsatt hår.

 

Yoga

Träningskläder som du kan röra dig fritt i. Vi arbetar utan skor. Uppsatt hår. Vi rekommenderar att du har en yogamatta och en filt med dig.

 

Fysträning

Träningskläder som du kan röra dig fritt i. Dansskor eller träningsskor för inomhusbruk. Uppsatt hår.

 

Mamma/Bebisträning

Träningskläder som du kan röra dig fritt i. Dansskor eller träningsskor för inomhusbruk. Uppsatt hår. Egen filt att ha på golvet till ditt barn.

 
Copyright © Aktiv Ungdoms Zwing it 2022.