SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Anmälan och medlemsskap för Zwing it dansskola
ANMÄLAN OCH MEDLEMSKAP
 
VÄLKOMMEN TILL ZWING IT! ANMÄLAN TILL VÅRA KLASSER UNDER HT-24 ÄR NU ÖPPNAR ENLIGT NEDAN.
 
 
REDAN MEDLEM HOS OSS? SE HIT!
Du som redan är medlem hos oss och ska boka en klass behöver använda den mailadress som du lämnat hos oss tidigare. Då kommer du in i din profil i systemet. Om du inte använder samma mailadress längre, maila oss på info@zwingit.se så hjälper vi dig.

  • Anmälan sker via vår hemsida.
  • Den 20 juni kl. 09:00 öppnar anmälan för dig som gått en klass under våren. Då kan du gå in och anmäla dig till den klass/klasser du gått under vårterminen och samtidigt betala dina avgifter via hemsidan.
  • Den 24 juni kl. 09:00 öppnar vi alla platser i alla grupper för vårens elever. Då kan du som var elev under vt-24, anmäla dig till alla lediga platser i våra klasser. Det innebär alltså att om du då inte säkrat en plats så riskerar du att mista den.
  • Den 25 juni kl. 09:00 öppnar anmälan för allmänheten. Det innebär alltså att om du som var elev under vt-24 inte anmält dig innan dess så har du ingen förtur till de lediga platserna som finns kvar då.
  • Betalning sker i samband med din anmälan med kortbetalning, swish, faktura eller delbetalning genom vår hemsida.
  • Om du har några frågor så kontakta oss via mail på adressen info@zwingit.se
  • För att delta i en kurs måste du bli medlem i föreningen. Medlemsavgiften är 100 kr per kalenderår.
  • Avanmälan från en kurs kan endast göras före ditt andra lektionstillfälle. Avanmälan ska ske skriftligen och kan göras via mail till info@zwingit.se. Om avanmälan inkommer i tid betalas hela avgiften åter till dig. Vid avanmälan efter andra lektionstillfället debiteras full medlems- och kursavgift.
 
NIVÅER 
A = nybörjare/en termins förkunskap 
B = två till tre terminers förkunskaper 
C = minst fyra terminers förkunskaper 
D = goda förkunskaper 
E = mycket goda förkunskaper 
F = professionell nivå 
 
KURSSTART 
Vi skickar inte ut några kallelser, så håll reda på vilken dag och tid du anmält dig till. Gilla gärna vår sida på Facebook och Instagram, så påminner vi när det börjar bli dags för kursstart. Du hittar oss under Zwing it dansskola.
 
Alla klasser startar v 36 och omfattar 12 lektionstillfällen.
 
LOV 
Observera att vi håller lov vecka 44. 
 
RABATT 
Träna så mycket du vill för 4600 kr i kursavgift. OBS! Du som vill utnyttja rabatten, maila oss på info@zwingit.se innan du anmäler dig så hjälper vi dig. Rabatten måste hanteras manuellt av oss. Rabatten gäller inte sångklasserna.
 
AKTIV UNGDOM
När du blir medlem i Zwing it blir du också medlem i vårt rikstäckande förbund Aktiv Ungdom. Genom förbundet är du till exempel försäkrad vid din aktivitet hos oss.
 
Copyright © Aktiv Ungdoms Zwing it 2022.