Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Anmälan och medlemsskap för Zwing it dansskola
ANMÄLAN OCH MEDLEMSKAP

ANMÄLAN TILL VT-19 ÖPPNAR FÖR MEDLEMMAR DEN 4 JANUARI KL. 09:00, OCH FÖR ALLMÄNHETEN DEN 8 JANUARI 2018 KL. 09:00. VÄLKOMMEN TILL OSS!

REDAN MEDLEM HOS OSS? SE HIT:
När du som redan är medlem hos oss ska boka en klass här på sidan behöver du använda den mailadress som du lämnat hos oss tidigare eftersom du redan finns inlagd i systemet som medlem under ht-18. Om du inte använder samma mailadress längre så maila oss på info@zwingit.se så hjälper vi dig att komma gång.

  • Anmälan sker via vår hemsida.
  • Den 4 januari 2019 kl. 09:00 öppnar anmälan för dig som gått en klass under hösten. Då kan du gå in och anmäla dig till den klass du gått i höst och samtidigt betala dina avgifter med kortbetalning via hemsidan.
  • Den 7 januari 2019 kl. 09:00 öppnar vi alla platser i alla grupper för höstens elever. Då kan du anmäla dig till alla lediga platser i våra klasser. Det innebär alltså att om du då inte säkrat en plats så riskerar du att mista den.
  • Den 8 januari 2019 kl. 09:00 öppnar anmälan för allmänheten. Det innebär alltså att om du som var elev under ht-18 inte anmält dig innan dess så har du ingen förtur till de lediga platserna som finns kvar då.
  • Betalning sker i samband med din anmälan med kortbetalning genom vår hemsida.
  • Om du har några frågor så kontakta oss via mail på adressen info@zwingit.se.
  • För att delta i en kurs måste du bli medlem i föreningen. Medlemsavgiften är 100 kr per kalenderår.
  • Avanmälan från en kurs kan endast göras före ditt andra lektionstillfälle. Avanmälan ska ske skriftligen och kan göras via mail till info@zwingit.se. Om avanmälan inkommer i tid betalas hela avgiften åter till dig. Vid avanmälan efter andra lektionstillfället debiteras full medlems- och kursavgift.

NIVÅER 

A = nybörjare/en termins förkunskap 
B = två till tre terminers förkunskaper 
C = minst fyra terminers förkunskaper 
D = goda förkunskaper 
E = mycket goda förkunskaper 
F = professionell nivå 

KURSSTART 

*Vi skickar inte ut några kallelser, så håll reda på vilken dag och tid du anmält dig till. Gilla vår sida på Facebook så påminner vi när det börjar bli dags att starta till våren. Du hittar oss under Zwing it dans- och musikskola.

*Alla klasser startar v 6 och omfattar 12 lektionstillfällen.

LOV 

*Observera att vi håller lov vecka 8, 16 och 17. 

RABATT 

*Dansa så mycket du vill för 3500 kr i kursavgift. OBS! Du som vill utnyttja rabatten, maila oss på info@zwingit.se innan du anmäler dig så hjälper vi dig.
Rabatten måste hanteras manuellt av oss.
 
Copyright © Aktiv Ungdoms Zwing it 2019.